Despre mine

Fotografia mea
Timişoara, Timiş, Romania
medic specialist chirurgie plastica, estetica, reparatorie şi chirurgia mainii , doctor în stiinte medicale

marți, 12 ianuarie 2010

Pacient: - Operatie reusita! Chirurg: - Materiale de sutura!

CHIRMAX - un brand foarte cunoscut în Europa, în domeniul medical, s-a lansat în premieră în România, la Timişoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta oferă o gamă completă de materiale de sutură – indispensabile şi vitale intervenţiilor chirurgicale clasice, reconstructive, microchirurgicale, estetice, stomatologice, precum şi domeniului veterinar.

Astăzi, lumea medicală admite că succesul unei intervenţii chirurgicale este condiţionat şi de proprietăţile materialelor folosite. De aceea, interesul pentru produsele de cea mai bună calitate este într-o continuă creştere. Pe lângă caracteristicile tehnice, care asigură rezultate estetice şi funcţionale superioare, succesul e determinat de un raport avantajos calitate/preţ. Chirmax Surgical Sutures din Timisoara este importator unic si reprezentant Chirmax in Romania oferind fire de sutură de calitate, la un preţ competitiv.

Firele de sutură sunt ambalate în folie de aluminiu, cea mai sigură protecţie la ora actuală împotriva desterilizării. Pe ambalaj sunt indicate caracteristicile firului şi ale acului (compoziţie, resorbabilitate, dimensiuni, culoare, etc.).

Acul este prezentat în mărime naturală, permiţând utilizatorului o apreciere imediată a dimensiunii şi formei sale. De asemenea, sunt furnizate informaţii privind condiţiile de depozitare şi termenul de garanţie, precum şi numărul de serie al produsului pentru a-i permite trasabilitatea. Acest ambalaj se desface uşor, iar pe ambalajul interior sunt menţionate aceleaşi informaţii. Acul este rezistent, iar firul este bine fixat.

Noutatea constă şi în modul de prezentare a produselor de către Chirmax pe site-ul www.chirmax.ro folosind o selecţie interactivă în catalogul de produse. Pe lângă rolul de importator, acesta şi-l însuşeşte şi pe cel de consultant. Vi se pun la dispoziţie detalii privind caracteristicile materialelor de sutură, criterii care pot orienta alegerea acestora în funcţie de calităţile necesare şi de condiţiile de lucru, informatii de actualitate, documentate şi în curând ştiri din domeniul medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu